One Day Retreat

Het is natuurlijk geweldig wanneer je een week weg kunt om in een luxe resort een yoga retreat te doen. Omgeven door indrukwekkende natuur. Rust en stilte om je heen en niets te hoeven doen. Maar eenmaal terug in eigen land zit je al snel weer in een patroon van to do lists, werk, kinderen, huishouden en afspraken. Ook heeft niet iedereen de luxe om een week weg te gaan.

Zou het niet heerlijk zijn om wat vaker gewoon een dag helemaal voor jezelf te hebben. Waarbij alles wordt aangeboden om je te helpen ontspannen en te resetten.

'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira

Te vaak willen we een verandering in gang zetten door actie. Door nog meer te doen. Terwijl het lichaam heel goed weet hoe het uit zichzelf moet herstellen. We geven het alleen vaak te weinig ruimte en rust om dit te doen.

 

Tijdens deze dag ga je ervaren wat klassieke yoga, adembewegings oefeningen en meditatie (Yoga Nidra) voor je doen. 

 

En zeker deze laatste laat je herstellen door een keer 'niets' te doen.

 

En denk je 'allemaal leuk maar hoe hou ik die rust vast?' Je krijgt je tips mee hoe je dit thuis makkelijk toe kunt passen.

 

Deze dag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Herstellend van ziekte of burn-out of gewoon voor diegenen die willen ont-spannen.

 

Kijk voor meer informatie op www.klassiekeyoga.nl

En natuurlijk een heerlijke lunch bij restaurant Bij de Tuinman.

 

Mijn eerstvolgende One Day Retreat

Datum: zaterdag 28 maart 2020

Locatie: www.dehoorneboeg.nl

Tijd: van 9.30 tot 17.00

Vergoeding voor deze dag: 135,00 euro

Er is ruimte voor maximaal 15 personen dus wacht niet te lang met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een plek op de mat.

 

PS: Meld je aan met onderstaande link. Vervolgens ontvang je van mij een betaallink. Wanneer de betaling ontvangen is wordt jouw inschrijving bevestigd.