One Day Retreat

Het is natuurlijk geweldig wanneer je een week weg kunt om in een luxe resort een yoga retreat te doen. Omgeven door indrukwekkende natuur. Rust en stilte om je heen en niets te hoeven doen. Maar eenmaal terug in eigen land zit je al snel weer in een patroon van to do lists, werk, kinderen, huishouden en afspraken. Ook heeft niet iedereen de luxe om een week weg te gaan.

Zou het niet heerlijk zijn om wat vaker gewoon een dag helemaal voor jezelf te hebben. Waarbij alles wordt aangeboden om je te helpen ontspannen en te resetten.

'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira

Daarom heb ik deze One Day Retreat opgezet. Een dag helemaal onderdompelen in rust, stilte, zelf ervaren en loskomen van datgene dat stress veroorzaakt in het lichaam. Door middel van hatha yoga, aandacht voor de adembeweging, diepe meditatie en spanningen losmaken door middel van klanken (zo blij dat ik deze gastdocent en super expert op dit gebied, Ilonka van 'Love in Sound',  zo ver heb weten te krijgen dat ze komt!!) En natuurlijk een heerlijke lunch bij restaurant Bij de Tuinman.

 

Mijn eerstvolgende One Day Retreat wordt nog gepland.

Locatie: www.dehoorneboeg.nl

Tijd: van 9.30 tot 17.30

Vergoeding voor deze dag: 125,00 euro

Er is ruimte voor maximaal 15 personen dus wacht niet te lang met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een plek op de mat.

 

PS: Meld je aan met onderstaande link. Vervolgens ontvang je van mij een betaallink. Wanneer de betaling ontvangen is wordt jouw inschrijving bevestigd.