One Day Retreat

Het is natuurlijk geweldig wanneer je een week weg kunt om in een luxe resort een yoga retreat te doen. Omgeven door indrukwekkende natuur. Rust en stilte om je heen en niets te hoeven doen. Maar eenmaal terug in eigen land zit je al snel weer in een patroon van to do lists, werk, kinderen, huishouden en afspraken. Ook heeft niet iedereen de luxe om een week weg te gaan.

Zou het niet heerlijk zijn om wat vaker gewoon een dag helemaal voor jezelf te hebben. Waarbij alles wordt aangeboden om je te helpen ontspannen en te resetten.

'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira

Daarom heb ik deze One Day Retreat opgezet. Een dag helemaal onderdompelen in rust, stilte, zelf ervaren en loskomen van datgene dat stress veroorzaakt in het lichaam. Door middel van hatha yoga, aandacht voor de adembeweging en  diepe meditatie. De vorige keer had ik een gastspreker uitgenodigd met betrekking tot klankschalen. En liet zij een mooie sessie horen waarbij de klanken zorgden voor extra ontspanning.

Dit keer komt er iemand spreken over Ayurveda: een eeuwenoude filosofie en geneeswijze. Ayurveda is geen hype maar heeft zijn sporen al lang verdient bij het aanspreken van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Maria van www.ayurvision.nl weet haar kennis luchtig en toegankelijk over te brengen en het belooft dan ook weer interessant te worden.

 

En natuurlijk een heerlijke lunch bij restaurant Bij de Tuinman.

 

Mijn eerstvolgende One Day Retreat

Datum: zaterdag 28 maart 2020

Locatie: www.dehoorneboeg.nl

Tijd: van 9.30 tot 17.00

Vergoeding voor deze dag: 135,00 euro

Er is ruimte voor maximaal 15 personen dus wacht niet te lang met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een plek op de mat.

 

PS: Meld je aan met onderstaande link. Vervolgens ontvang je van mij een betaallink. Wanneer de betaling ontvangen is wordt jouw inschrijving bevestigd.