OVER MARGOT

Mijn achtergrond is klassiek ballet en al vanaf kleins af aan danste ik en vond ik het heerlijk om de ballethoudingen uit te voeren zoals het ‘hoorde’. Na mijn twintigste begon ik echter aan een hele andere carrière en heb ik 21 jaar in de beauty en fashion industrie gewerkt. Tot ik op een gegeven moment te vaak geconfronteerd werd met stress en totale vermoeidheid.


Na vele onderzoeken en uiteindelijke met behulp van natuurgeneeskunde en yoga voelde ik me langzaam weer tot mezelf komen. Goeie energie, weer creatieve ideeën en in staat om die ideeën om te zetten door actie. En vanaf dat moment was mijn interesse gewekt in zowel yoga als natuurlijke ondersteuning qua voeding en supplementen.


Het is zo mooi om te zien wat er kan gebeuren wanneer iemand weer tot rust komt, bij zichzelf en in goeie conditie. Langzaamaan merkte ik dat ik daar steeds meer voldoening uit ging halen dat ik besloot een nieuw hoofdstuk aan te gaan: lesgeven.


Mijn lessen bestaan uit de klassieke Hatha yoga houdingen, aandacht voor de juiste adembeweging en meditatie. Daarbij houd ik ervan om aandacht te schenken aan wat er werkelijk gebeurt in het lichaam en de geest en kenmerken de lessen zich door een praktische aanpak.
OPLEIDINGEN

Vierjarige opleiding aan de Academie Centrum de Haan te Bussum
Medische Basis Opleiding bij Vita Opleidingen te Zeewolde
Yoga Nidra bijscholding bij Centrum de Haan
Erkend door Samenwerkende Yogadocenten Nederland

ERVARINGEN

 


'Van week tot week goed voorbereide lessen. De sfeer is rustgevend en de opbouw van de lessen is logisch'. Suzan


'Ik heb in tijden niet zo'n fijne les gehad als nu vandaag bij Margot. Goeie opbouw, niet zoveel geklets tussendoor en een hele fijne meditatie aan het eind'. Magrit