Yoga Nidra, in staat tot transformatie

''Yoga Nidra is voor mij een uitkomst, betreft voor het slapen gaan. In ons dagelijks leven doen we veel, en om lichaam en mind goed tot rust te brengen, heb ik ineens weer de tijd. Tijd is natuurlijk zeer relatief en dat besef ik telkens na 30 min Yoga Nidra. Het mag gewoon, jezelf dit cadeau te geven. Matt

Herken je het dat je het te druk hebt en eigenlijk gewoon eens goed wilt slapen. Maar door de drukte lukt het niet eens om goed te slapen. En zo zit je in een vicieuze cirkel. Ook merk je dat je soms tegen hetzelfde belemmerende gedrag van jezelf aanloopt terwijl je niet eens weet wat dat precies is. Je weet al helemaal niet hoe je het om kunt buigen zodat het je niet meer tegenhoudt in het dagelijks leven.

Door de Yoga Nidra toe te passen in jouw leven kun je met deze vorm zo'n vier uur slaap inhalen. Yoga Nidra betekent Droomloze slaap en stelt het lichaam in staat om volledig te ontspannen. Hiermee kun je zelfs doordringen tot je onderbewuste waar de belemmerende zaadjes ooit gepland zijn. Door affirmaties te gebruiken in deze meditatie kun je deze indrukken oplossen of veranderen.

EFFECTEN VAN YOGA NIDRA

Slaap inhalen: werkt ontspannend en activerend tegelijkertijd

Het verwerken en loslaten van oude gewoontes, ervaringen en/ verslaving

Immuun/weerstand-versterkend